Ehem ehem saje try pakai this template. Edit source pakai Dreamweaver MX 2004 + Fireworks MX 2004, tak reti lg nk guna div code (which is by the way kalau betul2 gayanye boleh save space + bandwidth) so aku pakai simple table code. About me to aku edit manually.. so itu bukan blogger-generated-script tp yg aku dah tuko ikut html verse.. apepun masih terasa kosong dah budus g, nanti pas balik msia baru update.. so link2 yg kat atas tu sorry aa kalau broken 😛 takde masa.. tgh concentrate on designing the 5th project; CHOMELBOX

Testing new template..
Tagged on:     

Leave a Reply

%d bloggers like this: