Seminggu update design blog akhirny dah nk siap dah.. yeaayy 🙂

Aku dah copy old blog from blogger.. believe it or not manually! sbbnye aku try install Andy’s Blogger to WordPress module, tp rupe2nye module tu hanya utk original WordPress so takley nk apply kt WordPress Me for Xoops ni.. mm.. memandangkan ada certain post yg aku sayang nk delete, terpaksala copy jugak..

Anyway, maybe kena refresh balik sbb ada feature yg xde & xperlu..

Okay ttyl

Welcome to the new site!
Tagged on:

Leave a Reply

%d bloggers like this: