After dekat setahun tak alih2 member se’3?rd aku, En.Loli ym, “Woi Semb, aku nak mintak tulung cari lagu raya..” dah agak dah.. mamat ni kalau carik aku mesti ada udang sebalik batu punye.. ko memang siot la Loli.. Aku dah tinggal gitar dekat 2 tahun dah.. tak caya tanya Man.. ni dengan request ko ni menyebabkan jari-jemari aku gatal memegang gitar balik.. ehehehe…

Tapi iyer la memang susah nak cari tab lagu raya ni.. So aku pikir, why not go to the next level, tabkan lagu-lagu melayu yang susah nak cari, pastu taruk kat blog.. mmm.. bengong tak aku.. dah la ryunen.. still buat keja tak berpekdah lagi..

Anyway, a tribute to you mister… Zairul’s Online Malay Guitar Tab Mini Archives 😀

Tab gitar lagu-lagu melayu dahulu, sekarang dan masa depan..
Tagged on:             

20 thoughts on “Tab gitar lagu-lagu melayu dahulu, sekarang dan masa depan..

Leave a Reply

%d bloggers like this: