Kod Gitar Kerna Dia – Yassin

Lagu ni member aku suruh carik. Dah lama aku tabkan. Tp tak post sbb masa tu xde website lg. Lagu ni aku suka part yg “Setelah sekian lama..” Sebelum masuk nyanyi part itu bunyi gitar flamenco-classic tu mmg best. Aku pun tak sure betul ke Asus4.. Kalau korg jumpa kod yg paling tepat sila bagitau aku.

Date: 15.11.2005
Tabbed by: Zairul.Com a.k.a Semb

Subject:
Yassin - Kerna Dia

Chords:

Bm      x24432
G       355433
A       577655
F#m     244222
Asus4   575755

Intro; Bm  G  A  Bm
       Bm  G  A  Bm

Bm        G          A         Bm
Kerna dia kerana dia kerna dia

Bm        G          A         Bm
Kerna dia kerana dia kerna dia

Bm
Semuanya hanyalah kerana dia

F#m    G       A      Bm
Yang rupawan tiada bandingan

F#m         G      A             Bm
Masyhur namanya di bibir yang bestari

F#m         G       A             Bm
Ingin kukenali dan ingin ku mengerti

F#m         G    A        Bm
Apa yang perlu untukku bertemu

Asus4          A                 Bm
Setelah kian lama terbiar jiwa lara

               A               Asus4
Hilang tercari-cari sang puteri

Asus4           A                   Bm
Semakin kenal dia semakin mendalam rasa

               A                Bm
Semakin yakin dia luruhlah segalanya

Author: Zairul

I’m a mechanical designer, working in an engineering company in Japan for 7 years, currently working in Indonesia, a husband and a father, I love guitar, music, android and internet in general.

Leave a Reply