Aku pernah dapat some mail dari certain people mengatakan bahawa “Orang melayu pantang dapat benda free”.. Tadi aku browse fotopages.com and aku tgk list users by country.. Ape yg aku dapat?

(latest data on Apr 27,2006; 3:10PM)

Malaysia (19017) | United States (5890) | United Kingdom (1815) | Iran (999) | Australia (813) | Indonesia (613) | Japan (595)

Japan? Kenapa ramai orang Jepun pakai fotopages? Setahu aku orang Jepun ni bapak segala bangangnye cakap omputih ni.. Kalau cite blue pun die eja ‘fack’.. Aku pun check.. rupe2 nye ler.. ramai orang melayu jugak.. Ade la berape kerat je org Jepun betul.. Pastu tgk Australia, UK, pun boleh tahan ramai jugak org melayu ni.. aiyoo.. mmg betul la kite aje yg konker fotopages Sasuga pantang dapat benda free..

Pastu, aku tgk pulak popular Fotopages, tahukah anda (sehingga waktu aku create this entry) ade 13 fotopages kahwin (wedding photographer-journalist).. semua nye itu dari Malaysia.. memang tempat cari makan la fotopages ni.. dah la user nye ramai pompuan, umur dlm 20-an, pastu dah tunggu time aje nk kawin.. pergh.. patutla Saiful Nang kaye.. ekeke.. Hmm. wonder la ape bisnes yg boleh aku buat dengan Fotopages ni

Fotopages.com

Fotopages.com
Tagged on:             

Leave a Reply

%d bloggers like this: