Saya dengan ini mengumumkan bahawa tidak lama lagi kitorg akan tukar blog system (from Xoops to Joomla).. actually minggu ni very the super busy.. dah la kerja lame tak siap, tambah kerja baru lagi, sampai nk tukar blog sendiri pun tak sempat.. Dah tukar Joomla nanti aku byk nak betulkan menda.. Kena kemaskini folder ‘tab gitar melayu’ (which btw antara search keyword 2nd terbyk selepas keyword ‘wanita b*g*l’ – aku tatau kenape :p).. pastu since Zack dah semakin terer mengambil gambo2 masakan (jeles aku) dan makin byk resepi kat fotopages kitorg, aku berharap dapat create folder/category khas untuk resepi masakan.. album maybe aku buang, or just tumpang flickr.. flickr ni pun dah kena beli dengan Yahoo! so probably boleh consider die bley ‘long run’.. And satu lagi, blog yg ni aku akan letak dlm archives (which btw dah pindah dah pon).. Pastu kalau boring sile la tengok jepun bangang ni

Blog Renewal..
Tagged on:                 

Leave a Reply

%d bloggers like this: