My heart Video & Guitar Tablature

Heart Movie
Gambar Irwansyah, Nirina Zubir dan Acha Septriasa
(Pic taken from Cariartis.com)

My heart? Lagu sape ni? Ini la lagu yg kuor dlm movie Heart, filem arahan Hanny S Saputra dengan dibintangi Nirina Zubir, Irwansyah dan the very super cute cute Acha Septriasa (Jidie, aku susume kat ko sbb ade iras2 Ueto Aya). Aku tak tengok pun movie ni, tapi kata Zack bosan giler dengan story line yang ntah apape. Tataula kalau ade org lain yg suke ke. Tapi kalau pergi semata-mata utk tgk Acha tu aku sokong la.. hohoho

Anyway, citer die lantak la cammane kan, yang penting aku rasa lagu die boleh tahan la.. Tapi setelah bengang mencari-cari seluruh tablature di serata dunia, aku tak jumpa yang memuaskan hati, maka aku pun dengan gatal tangan membuat tab gitar baru yg hampir2 dekat nak sama lah dengan yang original nya tu kot.. Ade la 2 3 chord pelik2 yg aku dah tabkan nanti senang korang nk main gitar:

Irwansyah feat. Acha Septriasa – My Heart (Guitar Tablature)

Kalau nk tahu camne lagu nye, boleh tgk video kat bawah:

Author: Zairul

I’m a mechanical designer, working in an engineering company in Japan for 7 years, currently working in Indonesia, a husband and a father, I love guitar, music, android and internet in general.

21 thoughts on “My heart Video & Guitar Tablature”

  1. hai zarul,…bagi aku tablature ngan lyrics ‘my heart’,….lagu nie memang tangkap sayu gilaa~!!! hahhahahaha,.. ok ,…peace,love,Harmony!!

  2. Hai….apa khabar kamu bertiga….Irwansyah,Nirina Zubir & Acha Septriasa…
    Disini Muhammad Faizal…nak mengucapkan semoga kamu bertiga hidup dengan bahagia…

  3. acha mmg cute pon mcm ueto aya….aku sampai skrg tak leh tab lagu ueto aya yg “yume no chikara” ending theme utk drama ‘attack no 1’….yer la aku still beginner lah kan..kpd sape2 yg pernah dgr lagu nih & pandai tab…sile email aku ekk kat mokona_pupupu2002@yahoo.com

  4. aq akui memang kalo film my heart bagus.tp aq berharap banget kalian bisa main film bertiga lagi………………and tingkatkan ekting kalian untuk jadi yg terbaik

Leave a Reply