Heart Movie
Gambar Irwansyah, Nirina Zubir dan Acha Septriasa
(Pic taken from Cariartis.com)

My heart? Lagu sape ni? Ini la lagu yg kuor dlm movie Heart, filem arahan Hanny S Saputra dengan dibintangi Nirina Zubir, Irwansyah dan the very super cute cute Acha Septriasa (Jidie, aku susume kat ko sbb ade iras2 Ueto Aya). Aku tak tengok pun movie ni, tapi kata Zack bosan giler dengan story line yang ntah apape. Tataula kalau ade org lain yg suke ke. Tapi kalau pergi semata-mata utk tgk Acha tu aku sokong la.. hohoho

Anyway, citer die lantak la cammane kan, yang penting aku rasa lagu die boleh tahan la.. Tapi setelah bengang mencari-cari seluruh tablature di serata dunia, aku tak jumpa yang memuaskan hati, maka aku pun dengan gatal tangan membuat tab gitar baru yg hampir2 dekat nak sama lah dengan yang original nya tu kot.. Ade la 2 3 chord pelik2 yg aku dah tabkan nanti senang korang nk main gitar:

Irwansyah feat. Acha Septriasa – My Heart (Guitar Tablature)

Kalau nk tahu camne lagu nye, boleh tgk video kat bawah:

My heart Video & Guitar Tablature
Tagged on:                                 

21 thoughts on “My heart Video & Guitar Tablature

  • September 29, 2006 at 12:39 am
    Permalink

    caya lah… thanks coz bagi tabs guitar tu. hu3.

    btw ada tak tabs gitar lagu Qiara – Hanya Padamu? he3. dah lama carik tab guitar tuk lagu ni. tak jumpe2.

    Reply
  • October 28, 2006 at 1:18 am
    Permalink

    hai zarul,…bagi aku tablature ngan lyrics ‘my heart’,….lagu nie memang tangkap sayu gilaa~!!! hahhahahaha,.. ok ,…peace,love,Harmony!!

    Reply
  • October 28, 2006 at 3:26 pm
    Permalink

    bay>> SIle klik link tablature kat atas tu šŸ™‚

    Reply
  • November 9, 2006 at 11:48 pm
    Permalink

    Hai….apa khabar kamu bertiga….Irwansyah,Nirina Zubir & Acha Septriasa…
    Disini Muhammad Faizal…nak mengucapkan semoga kamu bertiga hidup dengan bahagia…

    Reply
  • December 6, 2006 at 5:11 pm
    Permalink

    acha mmg cute pon mcm ueto aya….aku sampai skrg tak leh tab lagu ueto aya yg “yume no chikara” ending theme utk drama ‘attack no 1’….yer la aku still beginner lah kan..kpd sape2 yg pernah dgr lagu nih & pandai tab…sile email aku ekk kat mokona_pupupu2002@yahoo.com

    Reply
  • December 7, 2006 at 1:11 pm
    Permalink

    Eyzal >> Jangan salah paham ek.. ini bukan official site diorang heheh..

    mokona >> ohoho.. minat ueto gak.

    Reply
  • February 15, 2007 at 4:47 pm
    Permalink

    best saye suke nirina.nak sangat dengar lagu yang dia nyanyi.boleh bagi video dia tak

    Reply
  • February 15, 2007 at 4:48 pm
    Permalink

    tolong ah sape bleh tlong

    Reply
  • February 15, 2007 at 4:58 pm
    Permalink

    zarul takan tak leh tolong saye ni nak sagat dengar dari ari tu lagi tapi tak kesampaian.lagu yang nirina nayanyi.kang kempunan kang

    Reply
  • February 25, 2007 at 2:35 am
    Permalink

    lagu yg ris ckp tu lagu ‘hari ini,esok dan seterusnya’…tp rsenye xde video tu…

    Reply
  • February 25, 2007 at 9:43 am
    Permalink

    putri>> owh.. mmm.. sorry la tatau nak cari katner videonye..

    Reply
  • May 19, 2007 at 1:27 pm
    Permalink

    hai kak acha………..apa khabar???????????????????klu boleh,add la sy.(eika_smiles@yahoo.com).

    Reply
  • May 19, 2007 at 1:29 pm
    Permalink

    halo irwanshah……….add la saya klu mau.(eika_smiles@yahoo.com).

    Reply
  • June 17, 2007 at 3:24 am
    Permalink

    aq akui memang kalo film my heart bagus.tp aq berharap banget kalian bisa main film bertiga lagi………………and tingkatkan ekting kalian untuk jadi yg terbaik

    Reply
  • September 26, 2007 at 5:29 pm
    Permalink

    blh tabkan lgu ada cinta x??? puas cri xjmpe2… tlg eh??

    Reply
  • May 21, 2008 at 9:20 pm
    Permalink

    cita…………………………………………………………………………

    Reply
  • November 11, 2008 at 2:55 pm
    Permalink

    Am,Em,A,Dm,Em,Am,F,Em..
    Tol kew ny intro kord asal lagu 2??

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: