14 thoughts on “Qiara – Hanya Padamu (Kord Gitar)

  • September 29, 2006 at 3:04 pm
    Permalink

    pergh… baru request semalam, arini ni dah dapat dah. thanks sangat2. macih2… :d

    Reply
  • September 30, 2006 at 2:39 am
    Permalink

    Eheheh.. itu namanya kalau dah xde kerja lain..

    Reply
  • February 22, 2007 at 10:57 am
    Permalink

    hai zarul.sy ni org baru kat ni.baru ari ni sy jumpa blog yg best mcm ni.ni sy sruh zarul carikan kod lagu TANGISAN DARAH-XPDDC Ngan lagu SUFI-DAMASUTERA.itupun klu tak jadi mslh nak cari dia.nak tya kat mana kita nak carik kod lagu,cara main gitar ya.thank jasamu dikenang

    Reply
  • July 31, 2007 at 3:53 am
    Permalink

    hi, need to know what Qiara means? please do revert!

    Reply
  • March 29, 2008 at 5:40 pm
    Permalink

    nk kord lagu qiara – hanya padamu

    Reply
  • March 29, 2008 at 10:24 pm
    Permalink

    lenny >> Qiara is a flower.. or possibly a flower.. 😛

    fariel >> sorry for the broken link. dah betulkan

    Reply
  • April 24, 2010 at 12:36 am
    Permalink

    bleh x tlg post’kan ‘kord’ lagu “KAMI GURU MALAYSIA”… Dah cari,..xjmpe langsung..sangat mmerlukan…thanxxxs

    Reply
  • March 3, 2011 at 12:01 am
    Permalink

    aduh..xphm lar.. blh tlong send kord x…..

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: