Source : Link

Tak tahu nak cakap ape dah.. orang M’sia pun macam takde sape peduli pun.. No offense tu MU fan, tapi mcm ppl lagi sebok isu MU nk datang Msia.. biar la die nk datang, tapi bola kita apa kes?

Koleksi berita bolasepak Msia minggu ini (from Utusan Online);

18 May
Malaysia kecundang 2-0
Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia

17 May
Impian Malaysia lebur

16 May
Kita harap keajaiban hadapi Syria
Futsal Asia: Malaysia kena belasah 9-2

15 May
Malaysia kalah lagi

14 May
Futsal: Malaysia tewas kepada China

12 May
Malaysia atasi Oman 1-0

Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia
Tagged on:             

2 thoughts on “Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia

  • May 19, 2007 at 1:04 pm
    Permalink

    bila perak dah nak menang baru aku start tengok 😉 aku bkn minat bola sangat pun heheh… cemana nak minat kalau quality teruk. apa2pun, Malaysia, Boleh… huh!

    Reply
  • Pingback: Law of Attraction

Leave a Reply

%d bloggers like this: