Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia

Source : Link

Tak tahu nak cakap ape dah.. orang M’sia pun macam takde sape peduli pun.. No offense tu MU fan, tapi mcm ppl lagi sebok isu MU nk datang Msia.. biar la die nk datang, tapi bola kita apa kes?

Koleksi berita bolasepak Msia minggu ini (from Utusan Online);

18 May
Malaysia kecundang 2-0
Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia

17 May
Impian Malaysia lebur

16 May
Kita harap keajaiban hadapi Syria
Futsal Asia: Malaysia kena belasah 9-2

15 May
Malaysia kalah lagi

14 May
Futsal: Malaysia tewas kepada China

12 May
Malaysia atasi Oman 1-0

Author: Zairul

I'm a mechanical designer, working in an engineering company in Japan for 7 years, currently working in Indonesia, a husband and a father, I love guitar, music, android and internet in general.

2 thoughts on “Bola sepak kita merudum ke tangga ke-156 dunia”

  1. Pingback: Law of Attraction

Leave a Reply