Tukar themes

Kerana kesangapan yang teramat sangat, aku dengan bangganya menukar theme wp kali ini.. oh yes, kerana terlalu busy dengan Mitsubishi Heavies, jangan kata nak buat theme baru, nak update blog pun tak sempat.. buat sementara ni cilok la dulu mana2 free theme.. hahaha.. aku pakai theme Fadtastic. Not bad jugak theme ini cuma default die takde widget-aware so kena tukar2 sikit coding dia untuk adjust sidebar. Kalau nak pakai sidebar widget jugak kena alter coding kat sidebar.php yang caranya ada kat sini.

theme Fadtastic

Negarakuku

Susah kalau keluar benda-benda mcmni.. Malaysia negara berbilang kaum.. accept it! DON’T START.. I have known chinese, indian, sikh, even siamese friends, but they are all great people.. understand how to live in a multiracial country. And you SHOULD too. Lets live in peace and harmony. I hate to say this but don’t live here if you don’t like how it is. Don’t blame other people.

Watch this video and judge yourself.. Oh and by the way, kuku means p-e-n-i-s.