Tukar themes

Kerana kesangapan yang teramat sangat, aku dengan bangganya menukar theme wp kali ini.. oh yes, kerana terlalu busy dengan Mitsubishi Heavies, jangan kata nak buat theme baru, nak update blog pun tak sempat.. buat sementara ni cilok la dulu mana2 free theme.. hahaha.. aku pakai theme Fadtastic. Not bad jugak theme ini cuma default die takde widget-aware so kena tukar2 sikit coding dia untuk adjust sidebar. Kalau nak pakai sidebar widget jugak kena alter coding kat sidebar.php yang caranya ada kat sini.

theme Fadtastic

Author: Zairul

I’m a mechanical designer, working in an engineering company in Japan for 7 years, currently working in Indonesia, a husband and a father, I love guitar, music, android and internet in general.

One thought on “Tukar themes”

  1. Sebelum cahaya surga padam, Sebelum hidup berakhir, Sebelum pintu tobat tertutup, Sebelum Ramadhan datang, aku mohon maaf lahir dan bathin…. SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

Leave a Reply