Aliff AzizSelepas lama tak update tabblog, hari ini mentang2 cuti, so aku buat 2 tab gitar, satu request dari cyperhackz, satu lagi lagu nostalgia masa sekolah dulu-dulu, ramai yang masih ingat rasanya lagu Anak Itik Tok Wi :p

Lepas ini kalau ada masa lapang tu aku rasa menarik jugak nak buat balik kod2 lagu2 kbsr tu rasanya kementerian pun tak pernah jual chordbook ke apa untuk lagu2 ni. Kecuali untuk panduan guru2 tu ada la. Mcm ayah aku dulu rasanya ada buku kod2 lagu kbsr tahap satu tahap dua tu tapi memandangkan dia dah lama pencen tak tahu la ada lagi ke tak chord book tu lagi.

So sapa2 nak layan lagu aliff ngna lagu kbsr tu boleh la tgk tab gitar nusantara yek.

Aliff Aziz – Ini Satu Kisah

Anak Itik Tok Wi

Tab gitar update
Tagged on:             

3 thoughts on “Tab gitar update

Leave a Reply

%d bloggers like this: