Pernah tak korang pegi kedai buku yang cool-artistic-modern-design-type-wise? Ada satu post di Session Magazines, yg kumpul koleksi beauty bookstores dari pengguna Flickr..

Rasa-rasanya kalau banyak bookstores yang ccol macam tu kat Malaysia, agak-agak boleh menambah minat rakyat kita untuk baca buku ke? Kadang-kadang (baca : 2 bulan sekali) aku pergi jugak ke Maruzen, Kinokuniya, sebab tempat nya besar jugak, saja tengok buku apa yang menarik. Yang best kat sini boleh baca kat kedai takde orang marah. Kira dah tengok buku yang okay baru beli. Kalau nak tengok gambar lagi boleh tengok kat Session Magazines tu.

most-interesting-bookstores-of-the-world02most-interesting-bookstores-of-the-world01most-interesting-bookstores-of-the-world09most-interesting-bookstores-of-the-world10most-interesting-bookstores-of-the-world12most-interesting-bookstores-of-the-world16

Most Interesting Bookstores Of The World
Tagged on:                             

2 thoughts on “Most Interesting Bookstores Of The World

Leave a Reply

%d bloggers like this: