Soalan yang selalu kita dengar.. Do you love your work? Dan aku rasa tak banyak orang yang buat kerja yang betul betul dia minat. Macam aku. “Mechanical Designer”… hah?? Bunyi cam best tapi tak best.. Sebab mostly duduk depan pc. Adelah setahun 3 kali field work. Gile bosan. Perut makin lama makin bunchait 😛 Tapi kira bersyukur lah jugak. Walaupun boring boleh jugak makan.

Kalau tengok gambar-gambar kat bawah ni, walaupun ada sesetengah nya nampak cool dan best, aku rasa banyak lagi orang yang tak puas hati dengan work environment diorang. Ramai lagi yang kerja lebih teruk dari kita dan lagi teruk – dapat gaji keciput. Anda macam mana? Do you love your work?

Pic Source : Bolton.com | More Pics :  At work

m05_16907757m06_16898335m16_17805041m31_17052081m34_16735181m35_16725769

People At Work
Tagged on:             

One thought on “People At Work

  • February 25, 2009 at 1:38 am
    Permalink

    kerja kerja kerja adoila…

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: