Kod gitar untuk lagu Jalinan by UNIC. Lagu nasyid ni! Jangan main-main dengan nasyid sekarang. Asal tak ade nasyid hip hop ke rock ke sudah.

Lagu ni senang je, pakai simple chord C, Dm, Em, F, Fm , G, Am. Aku rasa semua orang tau kod kod ni so tayah la aku tulis camne nak main. Kalau tak tau jugak boleh search kat google:”guitar chord”.

mp3 ada kat imeem music : Jalinan – UNIC

unic-tika-itu

Video kat bawah ni;

Date: 06.07.2009
Tabbed by: Zairul.Com a.k.a Semb

Subject:
UNIC - Jalinan

[Intro] C Am Dm G 2x

[Verse 1]

C           Am     C          Am
 Indahnya suasana   kita di hari ini 

  F      G          Am
Ceria bersama bermesra  erat silaturrahim

C              Am             F      G             Am
 Saling hormat menghormati tuntutan agama yang mulia

[Bridge]

C            Em         F              G             C
Oh, mari bersama kita jalinkan kasih sayang sesama insan

         Em          F           G               C
Di hari ini kita mulakan  moga kekal untuk selamanya

[Chorus]
C                        Am
Indahnya jika kita dapat bersama

             Dm                G
Hidup selalu gembira di dunia ini

     C                        Am
Lagi indahnya jika kita dapat bersama

               Dm                   C
Hidup di dalam gembira di akhirat sana

[Solo part]	C   Em   F   Fm
		C   Em   F   Fm
		Dm  G    C   C

[Verse 2]

C       Am         C              Am
 Erat silaturrahim  saling hormat menghormati

   F      G           Am
Tuntutan agama yang mulia yang tua dihormati

C
 Yang muda disayangi cetuskan suasana harmoni

Ulang [Bridge]-[Chorus]x2

[Outro] C Am Dm G x2
	C
Kod gitar Unic – Jalinan (Nasyid)
Tagged on:                     

Leave a Reply

%d bloggers like this: