Seronok tengok baby develop. My lil’ daughter, Zaira Harisa, 7 months old plus by the way, dah mula start crawling, rolling and yogaing.. YOGA?? aku sempat snap beberapa pic gambar dia sedang cuba untuk tiru bapak dia bangun dan berjalan. Sekali tengok macam yoga la pulak. Dah la yoga kena haram kat Malaysia. Isk isk. So untuk mengelakkan daripada dikatakan “meragukan”, baik kita kata dia cuba untuk excercise aje la πŸ˜›

harisa01 harisa02 harisa03 harisa04

Harisa and the pose
Tagged on:                     

9 thoughts on “Harisa and the pose

  • August 4, 2009 at 12:21 pm
    Permalink

    tomeyyynya baby harisa
    dah pandai xcercise ye.. bagus2x..
    kecik2 dah pandai jg badan..
    baby harisa jgn jadi macam aunty ni.. dah tua baru nak jaga bdn.. hihihi

    Reply
  • August 12, 2009 at 11:45 pm
    Permalink

    yani >> tq. nak jaga badan tak kira tua muda πŸ˜›

    ayu >> iyer?? kitorang tatau muka cam sape πŸ˜€

    Reply
  • October 20, 2009 at 11:17 pm
    Permalink

    kak yong jaga badan ka MAKAN????hak3

    Reply
  • October 22, 2009 at 7:37 am
    Permalink

    aloy >> hahaha nk kena fire dengan kak yong ni πŸ˜›

    Reply
  • November 6, 2009 at 12:41 pm
    Permalink

    Finally, jumpa jugak gambar Harisa di sini. Dah besar & makin comel dia! Dah lama Zack tak update gbr Harisa di FP. Try cari contact Zack in web but tak jumpa, alhamdulillah dpt jumpa blog Zairul & tengok photo Harisa. Sure Zack busy gilos la ni. Kirim salam kat dia.

    Reply
  • December 13, 2009 at 5:57 pm
    Permalink

    ha ha ada org tulis kat sekolahmenora….

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: