mas-man2Seperti yang dijangka, Malaysia kalah kali kedua dengan ManUtd, tapi okey la.. 2-0, yang score Macheda dengan Owen. Aku tak pegi tengok live, tapi kalau setakat tengok highlight, 2 gol tu gol biasa aje.. sebab defence kelam kabut depan gol. dari segi marking player pun macam still berterabur. Boleh improve lagi..

Tahniah la jugak buat player Malaysia, ada la jugak 5 6 orang player yang memang semangat main. takde la macam dulu, lari pun nak taknak..

Video from Youtube kat bawah;

Video Highlights : Malaysia vs Manchester United (2-0)
Tagged on:                 

Leave a Reply

%d bloggers like this: