Cuba tengok cups, gelas, mugs kat dapur korang. Mesti banyak yang typical boring
type pattern design cups. So kalau nak beli mug baru, sekali sekala cuba tukar selera design sikit. Cuba tengok pics kat bawah, kan seronok kalau dapat minum dari bekas2 air camtu πŸ™‚

Personally aku paling suka yang Mycuppacoffe tu sebab boleh adjust berapa “milky” air kopi kita tu. Boleh tukar mood sekali sekala. Nak pure black ke, regular ke..

Untuk sesapa yang romantic tu, boleh la bagi present kat bakal wifey korang the Engagement Ring Coffee Mug ni. Tak pun nak kasik terkejut officemate ke, kasik dia perasan sket haha.. Tapi hati-hati dengan pranks, jokes ni sebab sesetengah orang tak suka πŸ˜›

Untuk DLSR lovers pulak boleh try yg Zoom lenses coffee mug tu πŸ˜€ Tapi aku rasa yg ni photoshop art je. Kalau real ade memang best la!

cup01 cup02 cup03 cup04 cup05 cup06 cup07 cup08 cup09

So, korang nak yang mana??

Source : http://sozotokku.blog120.fc2.com/blog-entry-79.html

My cups are boring
Tagged on:                 

Leave a Reply

%d bloggers like this: