Mac lama dah rosak dan terbengkalai di rumah anda tapi tak tahu nak buat camne? Nak jual tak laku, nak buang rasa sayang. Tengok gambar kat bawah, mungkin boleh beri idea kepada anda macam mana nak recycle Apple Mac anda

via Izismile.com

Apa nak buat dengan Mac yang dah rosak?
Tagged on:                                         

One thought on “Apa nak buat dengan Mac yang dah rosak?

  • October 31, 2010 at 4:38 pm
    Permalink

    bagus idea ni.. peti surat dah rosak tu…

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: