Dah dua minggu pakai HTC Desire HD, apa yang mampu aku cakap adalah – kagum dan kaget? kaget??

Aku tak sangka platform Android boleh pergi sejauh ini. No wonder lah, sebab itu android dah pintas iphone tahun ni dari segi user growth.

Banyak orang membincangkan yang mana lebih baik. Android atau iPhone? Pada aku nak membandingkan kedua-duanya memang tak adil. Macam nak membandingkan Nikon dan Canon. Dua-dua pasti ada kelebihan dan kekurangan sendiri. Banyak jugak review “Android vs iphone” yang bias. Kalau fanboy tak abis2 melebih2kan iphone nye. Kalau geeks pulak tak habis2 kutuk apple products.

Orang rumah aku pakai iphone4. Dan dia nampak selesa pakai. Aku pulak prefer android sebab aku suka godek2.

Cuma satu je yang pasti untuk semua user smartphones, sekali dah tukar, anda takkan kembali ke pangkal jalan.

2 weeks with HTC Desire HD
Tagged on:                                     

Leave a Reply

%d bloggers like this: