My heart Video & Guitar Tablature

Gambar Irwansyah, Nirina Zubir dan Acha Septriasa (Pic taken from Cariartis.com) My heart? Lagu sape ni? Ini la lagu yg kuor dlm movie Heart, filem arahan Hanny S Saputra dengan dibintangi Nirina Zubir, Irwansyah dan the very super cute cute Acha Septriasa (Jidie, aku susume kat ko sbb ade iras2 Ueto Aya). Aku tak tengok […]

Panduan asas bermain gitar (kod mudah)

Aku dah move section tablature from Tab Gitar Melayu, senang nk browse kot this time? Since tak banyak request nak senarai kod, so tak terpenuh gak :-p Untuk beginners yang baru-baru nak try main gitar tu elok sangatlah rujuk list itu dan Insya-Allah aku akan update dari semasa ke semasa. Anyway, good luck. Updated 19-16-2011 […]