“Shutdown” is preventing Windows 7 from shutting down

Benda pelik berlaku pada Windows 7 hari ni.. Aku pernah tengok kat mana ntah tapi ingatkan hanya parody lawak nak kutuk Microsoft, tatau rupa-rupanya memang jadi betul. Sebab apa aku tatau. Nak kata problem besar tak jugak sebab boleh force shutdown. Ada sesapa lagi yang ada experience macam ni?

Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat […]

Buggy bharian.com.my

Aku selalu perasan satu bug kat bharian.com.my – tunjuk new lama. Mungkin korang pun pernah perasan. Ada sekali heboh kat twitter pasal bharian tunjuk news result tenis yang dah lama keluar – yang kononnya bharian ni tak up to date – padahal disebabkan oleh funny bugs. Aku bukak bharian.com.my pagi ni, dan list news yang […]