“Shutdown” is preventing Windows 7 from shutting down

Benda pelik berlaku pada Windows 7 hari ni.. Aku pernah tengok kat mana ntah tapi ingatkan hanya parody lawak nak kutuk Microsoft, tatau rupa-rupanya memang jadi betul. Sebab apa aku tatau. Nak kata problem besar tak jugak sebab boleh force shutdown. Ada sesapa lagi yang ada experience macam ni?

Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat […]

Buggy bharian.com.my

Aku selalu perasan satu bug kat bharian.com.my – tunjuk new lama. Mungkin korang pun pernah perasan. Ada sekali heboh kat twitter pasal bharian tunjuk news result tenis yang dah lama keluar – yang kononnya bharian ni tak up to date – padahal disebabkan oleh funny bugs. Aku bukak bharian.com.my pagi ni, dan list news yang […]

Kalau tin pun boleh jadi art

Ada macam macam cara untuk lariskan jualan. Kalau susun produk macam biasa mungkin tak menarik perhatian pelanggan. Nak cuba susun barang macam kat bawah ni? Mana tahu boleh dapat anugerah Employer of the month. Yapi jangan lebih-lebih nanti customer tak sanggup nak ambik beli sebab lawa sangat :p via @walyou.com

Baby Dream Pics

Apa agaknya yang baby mimpi masa tidur? Copywriter, Adele Enersen ada teknik menarik dan kreatif untuk tunjukkan apa mimpi anaknya yang baru lahir. Mutiara kegemaran sotong? Tarzan? Ulat buku? Penyanyi rock? Invisible friend? Main bola sepak? Alice in Candyland? Babyzilla? more pics @ http://milasdaydreams.blogspot.com/