Kalau internet browser adalah basikal..

Kalau Opera browser ni modern dan laju. Masa mula-mula keluar dulu kena bayar mahal. So sampai sekarang masih tak ramai orang pakai.. Google Chrome pulak baru dan sangat ringan.. Takde aksesori tambahan.. Senang untuk orang yang pakai benda yang simple-simple je. Safari pun laju jugak, tapi pelik sikit.. Lepas tu kena ikut jalan dia je.. […]

Kenapa Utusan Banyak Typo?

Lately, aku tengok Utusan Online selalu keluar typo. Kenapa ek? Bukan selalu newspaper editor alert ke benda-benda macam ni? Yang paling banyak aku perasaan salah tulis result EPL. Itu biasa la. Bukak Utusan Online hari ini, tgk news : Pemain Brazil disambut seperti wira Sekali tengok nampak macam ok. Cuba kalau kita zoom; Hahaha.. positif […]

My cups are boring

Cuba tengok cups, gelas, mugs kat dapur korang. Mesti banyak yang typical boring type pattern design cups. So kalau nak beli mug baru, sekali sekala cuba tukar selera design sikit. Cuba tengok pics kat bawah, kan seronok kalau dapat minum dari bekas2 air camtu 🙂 Personally aku paling suka yang Mycuppacoffe tu sebab boleh adjust […]