Buang aje

Source : Duckling – Supersonic Sangat susah untuk masyarakat Malaysia membuang sampah dengan cara yang betul. Kalau pergi ke mana-mana pun, mesti ada jumpa sampah kena buang merata-rata. Paling tidak pun puntung rokok. Bukan nak men’double-standard’kan perokoks, tapi boleh kata

Space cop gaban

Jumpa menda ni kat Youtube.. aiyoo sangatlah teringat zaman kecik2.. zaman ponteng ko-ko petang sebab nak tengok gaban… yang paling aku ingat.. “Seret Gaban ke ruang angkasa setannn…” “Kereta perisai!!…” hahahaha… best2… gaban memang best.. Tapi sedey la budak2 sekarang