Welcome to the new site!

Seminggu update design blog akhirny dah nk siap dah.. yeaayy 🙂

Aku dah copy old blog from blogger.. believe it or not manually! sbbnye aku try install Andy’s Blogger to WordPress module, tp rupe2nye module tu hanya utk original WordPress so takley nk apply kt WordPress Me for Xoops ni.. mm.. memandangkan ada certain post yg aku sayang nk delete, terpaksala copy jugak..

Anyway, maybe kena refresh balik sbb ada feature yg xde & xperlu..

Okay ttyl

Testing new template..

Ehem ehem saje try pakai this template. Edit source pakai Dreamweaver MX 2004 + Fireworks MX 2004, tak reti lg nk guna div code (which is by the way kalau betul2 gayanye boleh save space + bandwidth) so aku pakai simple table code. About me to aku edit manually.. so itu bukan blogger-generated-script tp yg aku dah tuko ikut html verse.. apepun masih terasa kosong dah budus g, nanti pas balik msia baru update.. so link2 yg kat atas tu sorry aa kalau broken 😛 takde masa.. tgh concentrate on designing the 5th project; CHOMELBOX