Mitsubishi Motor Corporation Mizushima Plant Trip

Hari ini aku, Mr. Miyoshi + 3 org colleague pergi join ‘Lawatan Sambil Belajar’ ke Mitsubishi Motor Corp Mizushima Plant. Tak jauh pun actually dari company kitorang. Ada sedikit seminar pasal environment, tapi main objective kitorg join tu untuk tgk Mitsubishi punya production line. Team aku under Miyoshi Boss selalunya hanya buat clamp set drawing […]

Softbank 911SH 3G

Added to my wishlist.. Softbank 911SH 3G Price : Free Features; Optimized for One Seg with a 22 mm-wide slim body A slim design with metal accents. The contrasting gloss finish and line texture finish for the surface along with the unique slim body complete this One Seg handset. 3-inch widescreen QVGA mobile ASV LCD […]

Proton vs all

Cut n Paste from forum dari mykmu.net .. untuk renungan.. Assalamualaikum, Yang ni saya kena jawab la sebab banyak sangat misinformation. Biasanya information yang berpindah dari satu mulut ke satu mulut yang lain akan berubah menjadi sensasi. Itu lah masyarakat kita. Kita bukan mendapat firsthand info tapi berdasarkan cerita yang telah ditokok tambah. Ini dia […]