Creepy Girl from Motion Potrait

Cool flash yang dibuat oleh MotionPotrait Inc. Sesuai dengan tajuk, memang creepy sungguh. Btw, MotionPotrait? “MotionPortrait is the technology that automatically creates 3D face model from one single picture, which can be animated in a variety of facial expressions.” Layan la flash ni. Tapi jangan tengok lama sangat. Silap2 boleh ter”angau” dengan creepy girl tu […]

Saladin – Malaysian 3D Animation

Dalam Utusan Online hari ini, keluar kat muka depan, “Saladin filem animasi Malaysia menang hadiah peringkat dunia”.. woo.. big news.. kalau tak salah aku Tokyo Anime Award ni big name jugak la. Tak tahu lak Malaysia pun ada hantar/dapat nomination.. From news tu kata developer animation tu adalah Multimedia Development Corporation (MDeC), tapi kalau bukak […]