A video thank you from Google to Zairul.com

Dapat video thank you dari Google hari ni exclusive untuk Zairul.com. Wow, google adwords dah 10 years! Apapun thanks again google! Korang boleh tengok video nye kat sini; http://www.youtube.com/adwords10?x=7c3fd854fd574caba089b0adaaad81b9 Oh and then, korang tau tak diorang pegi laser beam kan bulan tulis ZAIRUL.COM? gile takde kerja.. hehe A video thank you from Google Just ten […]

Buggy bharian.com.my

Aku selalu perasan satu bug kat bharian.com.my – tunjuk new lama. Mungkin korang pun pernah perasan. Ada sekali heboh kat twitter pasal bharian tunjuk news result tenis yang dah lama keluar – yang kononnya bharian ni tak up to date – padahal disebabkan oleh funny bugs. Aku bukak bharian.com.my pagi ni, dan list news yang […]

Buang aje

Source : Duckling – Supersonic Sangat susah untuk masyarakat Malaysia membuang sampah dengan cara yang betul. Kalau pergi ke mana-mana pun, mesti ada jumpa sampah kena buang merata-rata. Paling tidak pun puntung rokok. Bukan nak men’double-standard’kan perokoks, tapi boleh kata most yang merokok mesti ada experience buang puntung rokok tepi jalan or dalam semak. Kalau […]