Never ending chalk?

Pernah tak masa sekolah dulu, selepas cikgu menulis dengan kapur kat papan hitam, bila padam je penuh habuk kat tangan, kat baju, tersedak sebab tercium kapur masuk hidung.. kenangan ini mungkin tidak lagi boleh dikongsi bersama kanak-kanak sekarang dengan adanya ciptaan Chalkeeper oleh designer Yonggu Do dan Eunha Seo. Chalkeeper adalah pemadam papan hitam yang mengumpul kembali habuk sisa […]

Kalau tin pun boleh jadi art

Ada macam macam cara untuk lariskan jualan. Kalau susun produk macam biasa mungkin tak menarik perhatian pelanggan. Nak cuba susun barang macam kat bawah ni? Mana tahu boleh dapat anugerah Employer of the month. Yapi jangan lebih-lebih nanti customer tak sanggup nak ambik beli sebab lawa sangat :p via @walyou.com

My cups are boring

Cuba tengok cups, gelas, mugs kat dapur korang. Mesti banyak yang typical boring type pattern design cups. So kalau nak beli mug baru, sekali sekala cuba tukar selera design sikit. Cuba tengok pics kat bawah, kan seronok kalau dapat minum dari bekas2 air camtu 🙂 Personally aku paling suka yang Mycuppacoffe tu sebab boleh adjust […]