15 ciri-ciri blog yang menyampah

Inspiration : 10 Sebab Blog dikau sungguh Annoying! @ Justkhai.com 1. Blog is not Windows Media Player. Tayah la letak lagu2. Pening kepala. Kalau nak dengar lagu aku boleh bukak lagu kat PC. Kalau nk letak jugak sila disable kan AutoPlay! Bila bukak page lain dlm blog ko nanti keluar lagi. Penat aku nk tekan […]

Tukar themes

Kerana kesangapan yang teramat sangat, aku dengan bangganya menukar theme wp kali ini.. oh yes, kerana terlalu busy dengan Mitsubishi Heavies, jangan kata nak buat theme baru, nak update blog pun tak sempat.. buat sementara ni cilok la dulu mana2 free theme.. hahaha.. aku pakai theme Fadtastic. Not bad jugak theme ini cuma default die […]

Bloggers adalah pembohong? WTF!

When a minister said: “Kesemua bloggers adalah pembohong, mereka menipu orang ramai dengan menggunakan pelbagai helah. Berdasarkan apa yang saya difahamkan, dari 10,000 bloggers yang menganggur, 8,000 adalah wanita – Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (Menteri Pelancongan)”. Source : Malaysia Today Kata aku : 1. Mana official statistik nye bang? 2. Sapa yg buat […]

Kerajaan Pantau Laman Web, SMS

Petikan dari Utusan Malaysia, 2 Ogos 2006 Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Datuk Seri Dr.Jamaluddin Jarjis berkata, kerajaan akan mengambil tindakan terhadap laman web dan blog yang didapati boleh mengancam perkembangan ekonomi, perpaduan, kesejahteraan dan keselamatan negara. Abis la.. lepas ni semua blog made in Malaysia hanya boleh tulis benda-benda yang puji government aje.. Kalau […]