Rakaman Percakapan telepon pesanan Pizza tahun 2850

Di fwd dari alumni group.. katanye tahun 2850.. tapi rasenye by 2100 mesti dah ade kes ni :p Anyway, have fun bace, at least kasik idea baru berniaga untuk org mesia.. takde la asyik iklan cepat kaya je.. Operator : terima kasih anda telah menghubungi Pizza Hot, boleh saya bantu…. Pelanggan : heloo,saya nak pesan […]

Selamat menyambut hari lahir pertama untuk aku (selepas suku abad)

Kira-kira 2 minggu lepas (7hb Feb), selamatlah aku menyambut hari lahir yang ke-26.. aiyo.. aku dah 26 beb.. tp bak kata Kosuke, eien no daigakusei.. hampeh nye kosuke.. apa rase? rase sedih.. sebab; 1. sumer member aku dah balik msia.. 2. member aku yang tinggal sini either tgh 4th yr (akan balik bulan 3 ni, […]

Kenapa perempuan melayu senang dirasuk?

Kes ini berlaku betul di ruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku di asrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah gadis Melayu dan tidak pernah ada kes berlaku pada pelajar kaum Cina dan India. Di mana salah nya? Kita ikuti percakapan antara bomoh Melayu dengan Ketua Jin mengenai kes histeria di sekolah kat BSB.. Misteri di […]