“Shutdown” is preventing Windows 7 from shutting down

Benda pelik berlaku pada Windows 7 hari ni.. Aku pernah tengok kat mana ntah tapi ingatkan hanya parody lawak nak kutuk Microsoft, tatau rupa-rupanya memang jadi betul. Sebab apa aku tatau. Nak kata problem besar tak jugak sebab boleh force shutdown. Ada sesapa lagi yang ada experience macam ni?

Buggy bharian.com.my

Aku selalu perasan satu bug kat bharian.com.my – tunjuk new lama. Mungkin korang pun pernah perasan. Ada sekali heboh kat twitter pasal bharian tunjuk news result tenis yang dah lama keluar – yang kononnya bharian ni tak up to date – padahal disebabkan oleh funny bugs. Aku bukak bharian.com.my pagi ni, dan list news yang […]

Database Connection Error..

Dah dekat seminggu blog aku turun naik.. several mysql eror.. kekadang takley connect langsung mysql.. komplen kat Neureal.com kelmarin, pastu dia reply; “Hopefully the fix we just implemented would take care of this issue. ” Ringkas dan simple. Tapi oklah.. setakat ni dah laju cam dulu balik.. Sorry la kalau tension lambat bukak page aku.. […]