Video Highlights : Malaysia vs Manchester United (3-2)

Sape pegi game bola Malaysia lawan Manchester United kelmarin? Ces kalau lah aku dapat pegi.. Sokong Malaysia la! Sokong MU buatpa (sorry aa fan ManU 😀 ) Sapa yang tak pegi tu boleh tengok game highlight kat bawah from Youtube. Tak salah aku Msia dulu pernah kalah 6-0 ke berapa tak ingat. Tapi memang lauk […]

Jawatan Kosong FAM

Source : FAM.org.my FAM sedang mencari individu-individu yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan beberapa jawatan dalam Persatuan Bolasepak Malaysia. Bagi mereka yang berminat dan mempunyai kelayakan yang sesuai, sila hantar permohonan anda kepada Setiausaha Agung FAM bersama-sama dengan butiran peribadi, gaji yang dipohon, salinan sijil dan gambar. 1. PENGARAH TEKNIKAL BELIA (Kontrak / Sepenuh masa) 2. […]