Tag Archives: funny

Fotopages.com

Aku pernah dapat some mail dari certain people mengatakan bahawa “Orang melayu pantang dapat benda free”.. Tadi aku browse fotopages.com and aku tgk list users by country.. Ape yg aku dapat?

(latest data on Apr 27,2006; 3:10PM)

Malaysia (19017) | United States (5890) | United Kingdom (1815) | Iran (999) | Australia (813) | Indonesia (613) | Japan (595)

Japan? Kenapa ramai orang Jepun pakai fotopages? Setahu aku orang Jepun ni bapak segala bangangnye cakap omputih ni.. Kalau cite blue pun die eja ‘fack’.. Aku pun check.. rupe2 nye ler.. ramai orang melayu jugak.. Ade la berape kerat je org Jepun betul.. Pastu tgk Australia, UK, pun boleh tahan ramai jugak org melayu ni.. aiyoo.. mmg betul la kite aje yg konker fotopages Sasuga pantang dapat benda free..

Pastu, aku tgk pulak popular Fotopages, tahukah anda (sehingga waktu aku create this entry) ade 13 fotopages kahwin (wedding photographer-journalist).. semua nye itu dari Malaysia.. memang tempat cari makan la fotopages ni.. dah la user nye ramai pompuan, umur dlm 20-an, pastu dah tunggu time aje nk kawin.. pergh.. patutla Saiful Nang kaye.. ekeke.. Hmm. wonder la ape bisnes yg boleh aku buat dengan Fotopages ni

Fotopages.com

How Smart Is Your Right Foot?

Fwdd by Ayu

This is so funny that it will boggle your mind. And you will keep trying it at least 50 more times to see if you can outsmart your foot. But you can’t!!!

1. While sitting at your desk, lift your right foot off the floor and make clockwise circles with it.

2. Now, while doing this, draw the number “6? in the air with your right hand. Your foot will change direction!!! I told you so… And there is nothing you can do about it. -D