Macam mana nak stack 77 kerusi dalam bilik seluas 1m padu?

Impian (?) ini akan jadi kenyataan sekiranya anda pakai kerusi lipat yang direka dari pereka belanda, Douwe Jacobs dan Tom Schouten, fluxchair. Kerusi dengan dimensi [640 x 620 x 850mm] ini jika dilipat boleh menjdai senipis 15mm, hampir sama nipis dengan sekotak DVD original. Kerusi ni boleh didapati dalam 8 warna, cuma sehingga artikel ini dibuat, […]

Eiichiro Oda lukis Mechaike’s Members macam One Piece

Sapa fan One-Piece anime/manga yang tengok Mechaike semalam mesti jeles dan bengang sebab Eiichiro Oda lukiskan gambar members tv program Mechaike tu macam One Piece. Agak2nya camne nak mintak tolong Oda Sensei lukiskan gambar aku aa? Wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/One_Piece Onepiecewikai : http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page

Kalau tin pun boleh jadi art

Ada macam macam cara untuk lariskan jualan. Kalau susun produk macam biasa mungkin tak menarik perhatian pelanggan. Nak cuba susun barang macam kat bawah ni? Mana tahu boleh dapat anugerah Employer of the month. Yapi jangan lebih-lebih nanti customer tak sanggup nak ambik beli sebab lawa sangat :p via @walyou.com

Baby Dream Pics

Apa agaknya yang baby mimpi masa tidur? Copywriter, Adele Enersen ada teknik menarik dan kreatif untuk tunjukkan apa mimpi anaknya yang baru lahir. Mutiara kegemaran sotong? Tarzan? Ulat buku? Penyanyi rock? Invisible friend? Main bola sepak? Alice in Candyland? Babyzilla? more pics @ http://milasdaydreams.blogspot.com/

Kalau internet browser adalah basikal..

Kalau Opera browser ni modern dan laju. Masa mula-mula keluar dulu kena bayar mahal. So sampai sekarang masih tak ramai orang pakai.. Google Chrome pulak baru dan sangat ringan.. Takde aksesori tambahan.. Senang untuk orang yang pakai benda yang simple-simple je. Safari pun laju jugak, tapi pelik sikit.. Lepas tu kena ikut jalan dia je.. […]