Aplikasi Google Reader pilihan untuk android : gReader Pro

Sejak dilancarkan beberapa tahun lalu, aku adalah antara pelanggan RSS reader dari google iaitu google reader. Jika dulu hanya diguna malalui PC, dengan berkembang pesatnya penggunaan smartphones, Google Reader terus menjadi pilihan ramai untuk menyemak laman web dan blog yang suka dilawati. Aplikasi google reader rasmi untuk peranti android boleh didapati di android market, tetapi […]

A video thank you from Google to Zairul.com

Dapat video thank you dari Google hari ni exclusive untuk Zairul.com. Wow, google adwords dah 10 years! Apapun thanks again google! Korang boleh tengok video nye kat sini; http://www.youtube.com/adwords10?x=7c3fd854fd574caba089b0adaaad81b9 Oh and then, korang tau tak diorang pegi laser beam kan bulan tulis ZAIRUL.COM? gile takde kerja.. hehe A video thank you from Google Just ten […]