Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat […]

Iklan Raya Aidilfitri TV3 macam krismas

Updates 6-9-2010 TV3 dah address an apology kepada viewers pasal isu iklan raya dia yang kontroversi itu. Apapun aku harap tak jadi lagi kes macam ni. Mungkin tak disengajakan, tapi untuk big company macam tu yang ramai pekerja muslim sepatutnya masing-masing peka dengan benda-benda macam ini. Original Post ; Aku rasa dah ramai yang tengok […]