2 weeks with HTC Desire HD

Dah dua minggu pakai HTC Desire HD, apa yang mampu aku cakap adalah – kagum dan kaget? kaget?? Aku tak sangka platform Android boleh pergi sejauh ini. No wonder lah, sebab itu android dah pintas iphone tahun ni dari segi user growth. Banyak orang membincangkan yang mana lebih baik. Android atau iPhone? Pada aku nak […]

Softbank iPhone 3G – to buy or not to buy

iPhone 3G akan mula dijual via Softbank Jumaat ni (July 11th, 2008) dengan harga ¥23,000 atau semurah ¥960/month. Tapi rata2 review yang aku tgk, almost 99% kata iphone suck. Antara penyebab utamanya adalah non-replacable batteries, dan NO MMS? wtf? SAtu survey yang di buat oleh iSHARE mengatakan 91% of Japanese Will Not Buy ‘iPhone’. Hmm.. […]