20 hadiah untuk geeks

Tak tahu nak bagi hadiah apa?

Cuba sarung bantal icon Photoshop, Flash, Dreamweaver etc from Adobe?

Atau mug yag boleh dikacau dengan sendiri?

Atau juga hadiah cincin LEGO untuk teman wanita?

Lagi gambar dan idea di 20 Emergency Holiday Gifts For Geeks

Apa nak buat dengan Mac yang dah rosak?

Mac lama dah rosak dan terbengkalai di rumah anda tapi tak tahu nak buat camne? Nak jual tak laku, nak buang rasa sayang. Tengok gambar kat bawah, mungkin boleh beri idea kepada anda macam mana nak recycle Apple Mac anda

via Izismile.com

Awesome Connect the Dots Art

Selalunya kalau connect the dot untuk budak-budak gambar senang-senang je. Tp kalau dah artist yang lukis jadi lain la pulak. Imagination kadang-kadang melampau :p

via AcidCow.com

Dari sketch kosong camni;

Jadi macam ni;

more pics @ David Jablow’s Flickr photostream

Kalau tin pun boleh jadi art

Ada macam macam cara untuk lariskan jualan. Kalau susun produk macam biasa mungkin tak menarik perhatian pelanggan. Nak cuba susun barang macam kat bawah ni? Mana tahu boleh dapat anugerah Employer of the month. Yapi jangan lebih-lebih nanti customer tak sanggup nak ambik beli sebab lawa sangat :p

via @walyou.com

Baby Dream Pics

Apa agaknya yang baby mimpi masa tidur? Copywriter, Adele Enersen ada teknik menarik dan kreatif untuk tunjukkan apa mimpi anaknya yang baru lahir.

Mutiara kegemaran sotong?

Tarzan?

Ulat buku?

Penyanyi rock?

Invisible friend?

Main bola sepak?

Alice in Candyland?

Babyzilla?

more pics @ http://milasdaydreams.blogspot.com/