Kandang what?

An Amazing discovery on Zack’s way to Berllitz.. Sebuah kedai yg diberi nama “Kandang Babi” hahahaha… bangang la jepun ni eh.. ade ke pegi direct translate “Buta-Ya” tu kan dah jadi kandang babi namanye.. tobat pakcik tak masuk hehehe.. actually banyak lagi kedai nama pelik2 kat Okayama ni.. mmm patut aku buat collection… cam ada […]

Datuk K, Siti Nurhaliza, Lagu dan anaknya..

Lepas Siti dan Datuk K kawin, agak-agak camne muka anak diorg? ekeke.. thanks Shikin from Farisian Alumni Back to popular demand, video lagu siti dan datuk K, by pojansdnbhd Lirik : sebuah gubahan lagu yang digubah, untuk melahirkan perasaan seorang orang-orang bujang, Yang meminati siti nurhaliza, bukan sahaja di malaysia, malah di singapura, brunei, brunei, […]

Rakaman Percakapan telepon pesanan Pizza tahun 2850

Di fwd dari alumni group.. katanye tahun 2850.. tapi rasenye by 2100 mesti dah ade kes ni :p Anyway, have fun bace, at least kasik idea baru berniaga untuk org mesia.. takde la asyik iklan cepat kaya je.. Operator : terima kasih anda telah menghubungi Pizza Hot, boleh saya bantu…. Pelanggan : heloo,saya nak pesan […]

Selamat menyambut hari lahir pertama untuk aku (selepas suku abad)

Kira-kira 2 minggu lepas (7hb Feb), selamatlah aku menyambut hari lahir yang ke-26.. aiyo.. aku dah 26 beb.. tp bak kata Kosuke, eien no daigakusei.. hampeh nye kosuke.. apa rase? rase sedih.. sebab; 1. sumer member aku dah balik msia.. 2. member aku yang tinggal sini either tgh 4th yr (akan balik bulan 3 ni, […]