Tab/kod gitar..

Back to popular demand, lepas seminggu raya baru dpt update tab.. Byk dapat mel mintak tabkan lagu M.Nasir la, Zainal Abidin la, Ning la, Peterpan la, Sheila Majid, Raihan.. Raihan? Raihan nk tab camne? Sabar ye tuan2 dan puan2.. Selagi boleh, aku tabkan.. hehe.. Encik Zairul ni sibuk orangnye..

Anyway terima kasih kerana sudi menjenguk tab page aku.. Kalau korang ada tab, sile copy paste dan hantor guna contact us form tu, kalau korang yang tabkan nanti aku upload.. Buat pengetahuan korang jugak aku tgh buat portal khas untuk tab aje.. Target aku by bulan 3 tahun depan dah boleh open public.. So buat masa ni sorry la page tab yang bodoh which aku curi dari wfsection.. Module tu untuk publish news article.. tapi takpe la sementara..

Tab Gitar Nusantara

Tips beli gitar