Kod gitar UNIC – Insan bernama kekasih (Nasyid)

Aku baru tabkan lagu nasyid UNIC – Insan Bernama Kekasih, macam aku katakan dah dua tiga kali, jangan main-main dengan nasyid sekarang! siap ada guitar solo lagi tu!.. murih nik aziz nanti.. 😛 Aku pun pelik lately banyak jugak orang request lagu nasyid. Mungkin banyak orang nak ngorat ustazah kot kena terer nasyid.. hoho Anyway, […]

Kod Gitar Atas nama cinta (Nasyid) – Unic

Dah lama tak update tablature.. Banyak jugak request untuk lagu ni, “Atas Nama Cinta” oleh kumpulan nasyid Unic. Kumpulan nasyid sekarang pun dah macam rock jugak bergitar2. Ustaz aku dulu marah gila main gitar. Tapi ni nasyid pun bukan main. Takde goreng2 je.. huhu.. Anyway, melodi lagu ni pun senang. Kod gitar pun tak susah […]