Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat telinga dia.

Aku dah cuba biar dia on kat PC aku dah 10 minit, and sekarang rasa macam nak muntah.. Sapa yang boleh pecahkan rekod aku? Tahniah sapa yang buat ad tu aku memang salute korang.

Tak dapat tengok? Nah video;

World’s first electronic paper

Fujitsu baru2 ni for the first time ever buat research pasal electronic paper yg nipis dan boleh dilentok2 (sila rujuk gambar kalau tak paham). Of course in color display, boleh turn on/off + tukar2 display nye! Kalau ikut news, dia akan release benda ni maybe around 2006.

Dan maybe jugak dia akan pakai mostly utk iklan2 (tampal kat dlm train, kat building, hospital etc. – sbb mahal utk diguna dirumah – or maybe ganti conventional LCD kat handset, calculator etc.)

Tebal dia dlm 0.8mm, display dia pulak as good as color display kat handset skang. Film dia ada 3 layer, red blue green, yg boleh display in 512 color. Still, kalau di bengkokkan elc. paper tu, gambo nye akan terpenyok jugak sikit.

Hmm.. aku tak pernah tgk dgn mata kepala sendiri menda ni sbb ni pun aku dpt tau sbb tgk news.. Kalau ada apa2 yg menarik lagi aku post kat sini.. Stay tuned!