Eiichiro Oda lukis Mechaike’s Members macam One Piece

Sapa fan One-Piece anime/manga yang tengok Mechaike semalam mesti jeles dan bengang sebab Eiichiro Oda lukiskan gambar members tv program Mechaike tu macam One Piece. Agak2nya camne nak mintak tolong Oda Sensei lukiskan gambar aku aa? Wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/One_Piece Onepiecewikai : http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page

Kalau tin pun boleh jadi art

Ada macam macam cara untuk lariskan jualan. Kalau susun produk macam biasa mungkin tak menarik perhatian pelanggan. Nak cuba susun barang macam kat bawah ni? Mana tahu boleh dapat anugerah Employer of the month. Yapi jangan lebih-lebih nanti customer tak sanggup nak ambik beli sebab lawa sangat :p via @walyou.com

Baby Dream Pics

Apa agaknya yang baby mimpi masa tidur? Copywriter, Adele Enersen ada teknik menarik dan kreatif untuk tunjukkan apa mimpi anaknya yang baru lahir. Mutiara kegemaran sotong? Tarzan? Ulat buku? Penyanyi rock? Invisible friend? Main bola sepak? Alice in Candyland? Babyzilla? more pics @ http://milasdaydreams.blogspot.com/