Video Wanita Warga Cina Bogel..

Wanita warga cina dipaksa bogel

Warning : Budak di bawah umur 18 jangan klik link di bawah!
Perbuatan anda adalah salah disisi undang-undang!

Watch Movie | Download

Antara perbincangan hangat hari ini.. Wanita warga cina dipaksa bogel dan ketuk ketampi semasa ditahan di lokap oleh seorang polis wanita dan video ini dirakam oleh seorang polis lelaki secara rahsia dan dikata juga tidak disedari oleh polis wanita berkenaan..

Rujukan artikel;

[Rakaman video wanita rakyat China bogel hangatkan Parlimen]

[PM berang, kecewa]

Apakah benar wanita dlm video itu adalah gadis warga China? Sebab ada laporan mengatakan itu wanita Melayu…

Kata Polis;
1. Kami akan siasat..
2. Prosedur bogel dan ketuk ketampi untuk cari dadah yang di simpan di dalam alat sulit..

Kata Politician;
1. Siasat habis-habisan..
2. Jangan simpan-simpan.. Ini memalukan negara..

Kata orang ramai;
1. Polis perlu bertindak lebih wajar. Dakwa mereka yang berkenaan..
2. Haramkan penggunaan kamera telefon bimbit..

Kata aku;
1. Rilek.. Jangan panik..
2. Ambil keterangan semua yang terlibat..
3. Cari wanita yang dikatakan warga China itu..
4. Kaji semula semua prosedur semasa tahanan.. mungkin ada yang dah kuno..
5. Takyah la sebab kali ini aje dah nak haramkan penggunaan teknologi 3g..
6. Pelik sebab takde org mempersoalkan kenapa polis lelaki itu amik video tu dengan handset dia.. Sebab kalau nak kata dia nk buktikan “salah” polis perempuan tu mesti dia zoom kat polis perempuan tu.. ini tak, dia zoom kat tetek orang China tu pulak.. dasar gila seks sungguh.. ni pengaruh cerita lucah banyak sangat la ni..

Apa kata anda?

Rentak Negaraku..

Last week heboh pasal Ahli Parlimen Sri Gading, Datuk Mohamed Aziz kata Hattan hina lagu Negaraku.. katanya elok buang laut aje.. Lepas tu Hattan pulak ckp dia nyanyi betul.. bukan nk hina lagu Negaraku.. Then after 2 3 kali tukar versi, tempo, Menteri Kebudayaan, Kesenian dan Warisan Malaysia, Datuk Seri Dr. Rais Yatim pulak tukar balik Negaraku ke rentak asal 1956.. dengan harapan lepas ini tader la lagi isu2 sensitif pasal lagu kebangsaan kita ni..

Semalam aku terbaca rencana Zin Mahmud dari Utusan Malaysia, tajuk dia Rentak Negaraku kembali kepada semangat 1956. Kalau taktau sile baca dulu artikel tu.. dan apa yg ditulis oleh Zin Mahmud tu ada yg betulnye..

Antara petikan menarik aku dpt cam;

Tetapi malangnya terdapat kecenderungan dalam negara ini untuk mengubah sesuatu perkara klasik yang sudah baik kepada bentuk baru sedangkan langkah itu tidak perlu..

Yupp.. kadang2 ada benda yg tak perlu tukar.. dari sudut positifnya, perubahan bertujuan untuk kaizen di dalam bahasa jepun, bermaksud perubahan ke tahap yang lebih baik.. that is good.. kita perlu kemajuan.. untuk capai tahap Negara Maju, takkan kita nk hidup sama mcm 20 30 tahun dulu..

Tapi the key is apa yg kita perlu tukar, apa yang tak perlu.. Kita perlu fokus utk tukar atau improve benda2 yg perlu dulu.. Cth aku buat list;

1. Sistem & Latihan memandu – train org2 Malaysia supaya lagi cekap dan ber’akal’ bila drive..

2. Kemaskini time schedule utk pengangkutan awam & pastikan jalakn ikut time – Cammane nk expect ppl naik bas kalau jadual merata-rata? Ckp sampai pukul 2 ini tak, sampai pukul 3.. Kalau bas tu boleh la dimaafkan jugak.. dgn trafic jam nyer ape.. Ini KTM pun lambat.. Kalau tak percaya korang try g naik Komuter.. kalau dia tulis gerak kul 4:15, paling awal pun 4:20 baru nampak train nk masuk platform.. kat Japan ni aku rasa tak perlu ckp betapa tepatnya masa untuk train.. kalau dia kata pukul 1:19 jalan, aa kul 1:19 dia jalan la.. lambat tinggal.. Balik baru ni aku naik LRT.. LRT okey la.. boleh kata sharp la jugak.. train pun banyak.. senang..

3. Ramalan cuaca – Ramalan cuaca untuk esok.. hujan diramalkan turun dibeberapa tempat di sesetengah kawasan! Hah! ape tu? Kekadang pelik betapa tekitou (lebih kurang) nye ramalan cuaca kat Malaysia.. skang teknologi kan dah canggih.. mesti boleh predict lg tepat..

4. Customer service – Biarla mesra pelanggan sikit.. muke masam aje..

5. Sports Development – Sedih tengok sukan kita.. esp. bola.. Selangor menang kejohanan berganda! Sorry untuk fan Selangor.. tp yg byk score, yg byk gerakkn game tu bukan org Malaysia.. tp importers.. Perak Perlis pun sama.. kalau takde import players lingkup.. tolong la buat something.. sedih.. bukan tanak sokong g stadium sorak.. tp sedih..

6. Internet speed – tolongla.. korang yg kat oversea mesti rasa kalau balik mesia.. biasa pakai 100Mb.. balik kena pakai Streamyx 1.5Mb max, yang kalau tengah hari tu jgn harap nk dpt connection (kat tempat aku la.. kat Taiping)

Byk lagi la tak sempat pikir.. Apepun udah la tu nk gaduh2 pasal lagu kebangsaan.. tayah la.. buat la kerja lain.. tayah cari publisiti.. tayah nk keras kepala.. tayah nk salah kan org lain aje.. Bila nk berkembang..