Kandang what?

An Amazing discovery on Zack’s way to Berllitz.. Sebuah kedai yg diberi nama “Kandang Babi” hahahaha… bangang la jepun ni eh.. ade ke pegi direct translate “Buta-Ya” tu kan dah jadi kandang babi namanye.. tobat pakcik tak masuk hehehe.. actually banyak lagi kedai nama pelik2 kat Okayama ni.. mmm patut aku buat collection… cam ada […]

Gakkido & Picking Garage’s new webbie..

At last, complete jugak website ni.. Bukan senang rupenye nak transfer fr Oscommerce ke Zen-Cart. Admin Interface dia hampir same.. tak banyak perubahan.. Tapi makan banyak masa nk study ape beza dua2 cart system ni.. plus, Zen-Cart boleh kate “almost” zero community support untuk Japanese.. nk translate fr English to Japanese pun quite mencabar.. yang […]