Tukar themes

Kerana kesangapan yang teramat sangat, aku dengan bangganya menukar theme wp kali ini.. oh yes, kerana terlalu busy dengan Mitsubishi Heavies, jangan kata nak buat theme baru, nak update blog pun tak sempat.. buat sementara ni cilok la dulu mana2 free theme.. hahaha.. aku pakai theme Fadtastic. Not bad jugak theme ini cuma default die takde widget-aware so kena tukar2 sikit coding dia untuk adjust sidebar. Kalau nak pakai sidebar widget jugak kena alter coding kat sidebar.php yang caranya ada kat sini.

theme Fadtastic

Testing new template..

Ehem ehem saje try pakai this template. Edit source pakai Dreamweaver MX 2004 + Fireworks MX 2004, tak reti lg nk guna div code (which is by the way kalau betul2 gayanye boleh save space + bandwidth) so aku pakai simple table code. About me to aku edit manually.. so itu bukan blogger-generated-script tp yg aku dah tuko ikut html verse.. apepun masih terasa kosong dah budus g, nanti pas balik msia baru update.. so link2 yg kat atas tu sorry aa kalau broken 😛 takde masa.. tgh concentrate on designing the 5th project; CHOMELBOX