ANNOUNCEMENT : Permalink Messed Up!

UPDATES 2011-02-25 : Aku dah jumpa penyebab permalinks untuk categories jadi bengong – Multi-Page Tookit plugin. Kalau korang pakai plugin ni dan hadapai masalah yang sama, disable dulu. Edit fail [TA_multi_toolkit.php]. Cari line;

add_action(‘init’, ‘allpage_permalink’, -1);
function allpage_permalink() {
global $wp_rewrite;
$wp_rewrite->add_endpoint(“all”, EP_ALL);
$wp_rewrite->flush_rules();

buang line

$wp_rewrite->flush_rules();

Lepas tu, enable plugin balik, update permalink. Tukar permission .htaccess jadi writeable

———————————————————————————-

Permalink jadi tak betul lepas upgrade ke WP3.1.. Artikel boleh baca, cuma taley bukak category, archives & pages. Tak sempat check lagi. Balik kang baru tgk. Maybe masalah dengan plugin.

Sorry for the inconvenience!

Zairul

“Shutdown” is preventing Windows 7 from shutting down

Benda pelik berlaku pada Windows 7 hari ni.. Aku pernah tengok kat mana ntah tapi ingatkan hanya parody lawak nak kutuk Microsoft, tatau rupa-rupanya memang jadi betul. Sebab apa aku tatau.

Nak kata problem besar tak jugak sebab boleh force shutdown. Ada sesapa lagi yang ada experience macam ni?