ANNOUNCEMENT : Permalink Messed Up!

UPDATES 2011-02-25 : Aku dah jumpa penyebab permalinks untuk categories jadi bengong – Multi-Page Tookit plugin. Kalau korang pakai plugin ni dan hadapai masalah yang sama, disable dulu. Edit fail [TA_multi_toolkit.php]. Cari line; add_action(‘init’, ‘allpage_permalink’, -1); function allpage_permalink() { global $wp_rewrite; $wp_rewrite->add_endpoint(“all”, EP_ALL); $wp_rewrite->flush_rules(); buang line $wp_rewrite->flush_rules(); Lepas tu, enable plugin balik, update permalink. Tukar […]

“Shutdown” is preventing Windows 7 from shutting down

Benda pelik berlaku pada Windows 7 hari ni.. Aku pernah tengok kat mana ntah tapi ingatkan hanya parody lawak nak kutuk Microsoft, tatau rupa-rupanya memang jadi betul. Sebab apa aku tatau. Nak kata problem besar tak jugak sebab boleh force shutdown. Ada sesapa lagi yang ada experience macam ni?