Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat […]

Toyota, Mitsubishi, FTO dan Supra

Berita yang dicopy-paste dari mstar online Rabu November 4, 2009 Pantang maut sebelum ajal PETALING JAYA: Pantang maut sebelum ajal. Amat menakjubkan seorang pelajar tingkatan lima masih hidup walaupun kenderaannya jenis Toyota FTO melanggar dinding di bawah satu jejambat bertentangan Phileo Damansara, hari ini. Pemandu terbabit yang hanya dikenali sebagai Mohd Aliff hanya patah kaki […]

Kenapa Utusan Banyak Typo?

Lately, aku tengok Utusan Online selalu keluar typo. Kenapa ek? Bukan selalu newspaper editor alert ke benda-benda macam ni? Yang paling banyak aku perasaan salah tulis result EPL. Itu biasa la. Bukak Utusan Online hari ini, tgk news : Pemain Brazil disambut seperti wira Sekali tengok nampak macam ok. Cuba kalau kita zoom; Hahaha.. positif […]

Kehilangan mikrocip RM40 juta masih misteri

Source : Utusan Malaysia PULAU PINANG 20 Dis. – Siasatan kehilangan peralatan komputer dan mikrocip bernilai lebih RM40 juta dari Kompleks Kargo Udara Kedua di Batu Maung yang kini genap sebulan, terus misteri memandangkan belum ada sebarang petunjuk baru untuk memberi harapan ia akan ditemui semula. Walaupun tetap mempertahankan kenyataan awal bahawa peralatan komputer dan […]