Lagu annoying terbaik hari ini

Bukak Utusan Malaysia hari ini, reload sampai keluar ads “2 Good 2 be True” mcm dlm gambar bawah ni, mose over dekat banner ad tu, nanti akan keluar lagu annoying tahap cipan yang memang psycho habis. Kalau korang ada niat nak balas dendam dengan sapa-sapa, rekod lagu tu dan loop play kan lagu tu kat telinga dia.

Aku dah cuba biar dia on kat PC aku dah 10 minit, and sekarang rasa macam nak muntah.. Sapa yang boleh pecahkan rekod aku? Tahniah sapa yang buat ad tu aku memang salute korang.

Tak dapat tengok? Nah video;

Toyota, Mitsubishi, FTO dan Supra

Berita yang dicopy-paste dari mstar online

Rabu November 4, 2009
Pantang maut sebelum ajal
PETALING JAYA: Pantang maut sebelum ajal. Amat menakjubkan seorang pelajar tingkatan lima masih hidup walaupun kenderaannya jenis Toyota FTO melanggar dinding di bawah satu jejambat bertentangan Phileo Damansara, hari ini.

Pemandu terbabit yang hanya dikenali sebagai Mohd Aliff hanya patah kaki selepas hilang kawalan kenderaannya ketika memandu pulang dari perpustakaan sekolah.

[sambung baca di mstar]
Toyota Supra EksidenEh kejap-kejap… rewind balik.. TOYOTA FTO???? Mana ade toyota FTO la.. Kalau FTO tu Mitsubishi.. Kalau tengok gambar kat Utusan kat sebelah kiri ni, nampak terang2 kereta biru tu toyota Supra.. Tak caya tengok gambar kat tepi ni.. memang la lampu belakang dia dekat sama.. appara. Mmmm tapi takpe la kalau tak biasa dengan kereta memang susah nak cam pun.. lagipun bentuk dua-dua kereta ni dekat2 sama. Yang beza paling senang nampak kat lampu belakang dia.. compare gambar kat bawah ni..

Tengok betul betul encik mstar… yang ini Toyota Supra..
supraview

Yang ini pulak Mitsubishi FTO…
ftoview

Kenapa Utusan Banyak Typo?

Lately, aku tengok Utusan Online selalu keluar typo. Kenapa ek? Bukan selalu newspaper editor alert ke benda-benda macam ni? Yang paling banyak aku perasaan salah tulis result EPL. Itu biasa la.

Bukak Utusan Online hari ini, tgk news : Pemain Brazil disambut seperti wira

utusan_090906

Sekali tengok nampak macam ok. Cuba kalau kita zoom;

utusan_090907

Hahaha.. positif ketiak tu ape? Come on la Utusan. Tapi “The Malaysian top news provider in Bahasa Melayu”

Kehilangan mikrocip RM40 juta masih misteri

Source : Utusan Malaysia

PULAU PINANG 20 Dis. – Siasatan kehilangan peralatan komputer dan mikrocip bernilai lebih RM40 juta dari Kompleks Kargo Udara Kedua di Batu Maung yang kini genap sebulan, terus misteri memandangkan belum ada sebarang petunjuk baru untuk memberi harapan ia akan ditemui semula.

Walaupun tetap mempertahankan kenyataan awal bahawa peralatan komputer dan mikrocip itu masih berada dalam negara, namun pada masa yang sama, sumber polis berkata, dakwaan mengenai kemungkinan barangan itu telah diseludup ke China juga tidak boleh ditolak.

Menurutnya, walaupun dakwaan itu sukar disahkan, namun mikrocip itu yang merupakan antara model terbaru, mempunyai permintaan yang tinggi dari seluruh dunia dan nilai pasarannya dikatakan mencecah ratusan juta ringgit… [more]

mikrocip.jpg

Ehh.. kejap.. kejap.. sapa yang haritu bangang pegi announce kat paper cakap microchips tu “ada harapan” nak jumpa?

Hint : Anak saya kaya

God Bless Malaysia..